Back to Question Center
0

Alt Taggar och Titel Taggar Optimering Med Semalt

1 answers:

Anledningen till att människor väljer att inkludera bilder i en text är att stärka meddelandet i dem och locka folk att läsa det. Frank Abagnale, den Semalt kundsucceschefen, säger att du alltid bör komma ihåg att lägga till alt attribut på de bilder du ska placera. Alt och titel taggar förbättrar texten tillräckligt för sökmotorer spindlar för att krypa dem för att öka din synlighet. Alt-taggen sammanfattar allt du ser i en bild i ord.

Alt Taggar och Titel Taggar

Alt och titel taggar är inte tekniskt taggar och endast informera om innehållet och funktionen på bilden på den sidan. Skärmläsare litar också på alt-taggarna för att beskriva för blinda och synskadade människor vad bilden handlar om.

Således måste alla bilder innehålla alt-taggar. De bygger inte bara din SEO utan hjälper även de synskadade att förstå användningen av bilden i posten. Titelattribut är inte ett måste i artiklarna, men de kan i vissa fall visa sig fördelaktiga. Att lämna dem ut skulle dock inte skada din artikel.

Människor som använder bilder för att öka den visuella överklagan av ett inlägg ensamma bör sluta göra det. Anledningen är att de borde vara i CSS och inte i HTML-artiklarna. Om det inte finns något sätt att du ändrar bilderna, använd ett null-attribut som lämnar beskrivningen tom. Om skärmsläsarna stöter på en sådan bild-tagg, kommer de bara att hoppa över det.

Alt Text och SEO

Google insisterar på att användarna bör skapa alttexter för sina bilder eftersom det lägger mycket värde på dem. Till exempel, enligt Yoast SEO-innehållsanalys måste du ha minst en bild med en alt-tagg som fokuserar på ett nyckelord eller en fras som kommer att öka kvaliteten på din artikel. Men även om användarna gör det, ska de inte skräva sökordet i alla alt-taggar. Alt- och titelkoderna som innehåller sökorden ska gå hand i hand med högkvalitativa och relaterade bilder.

Om det finns ett nyckelord som kan hjälpa människor att hitta innehåll på bilden, kom ihåg att inkludera det i alt-texten.

Alt och titelattribut i WordPress

En annan plats där du kan använda alt- och titeltaggar finns i bilderna som man laddar upp på sina WordPress-inlägg. WordPress tilldelar titeltaggen som standard alt-tagg om ägaren glömmer att fästa en till hans / hennes bilder. Den kopierar titeltexten från titelbeskrivningen och klistrar in den i attributet alt tagg. Det är bättre än att ha ett tomt alt attribut, men det är fortfarande svagt att förbättra tillgängligheten på din webbplats.

Ta dig tid att skapa en informativ alt-tagg och inkludera den i dina bildposter. WordPress-gränssnittet tillåter dig att manuellt lägga till en alttext genom att klicka på bilden och välj redigera.

Det enda sättet som bilden SEO kan gynna din artikel och efterföljande inlägg är om du får de små detaljerna rätt. Vidare kommer du inte att lämna de synskadade personerna ur ditt innehåll.

November 24, 2017
Alt Taggar och Titel Taggar Optimering Med Semalt
Reply