Back to Question Center
0

Är rysk spam det farligaste i världen? - Svar genom Semalt

1 answers:

Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, är djupt oroad över att rysk spam har blivit ett betydande problem och är en av de värsta typerna av spam på internet. Innehållet och artiklarna som skickas till ditt inkorgsområde från de grundläggande annonserna till de farliga virusen som i stor utsträckning kan störa både användarna och Internet-leverantörsnätverket. Och det är säkert att säga att detta kommer att ta upp mycket värdefull information, resurser och tid.

Varför Ryssland?

Precis som i andra länder har Ryssland nyligen tagit några viktiga steg mot att förebygga virusangrepp och skräppost. Trots alla åtgärder får användare över hela världen fortfarande spam-e-postmeddelanden från Ryssland. Således kan vi säga att det kanske inte är möjligt att filtrera ut e-postmeddelandena genom hela. SpamCop.net har släppt ut några strategier för att skada e-postadresserna till ett stort antal användare. Varför är det omöjligt att kontrollera dem? Den främsta orsaken är att bristen på DNS-svartlistning. Det finns inget system för att blockera nätverksskräpposten, och även filtren kan inte filtrera rysk spam ut på grund av de otillräckliga säkerhetsåtgärderna.

Grundaren av rysk spam:

Vardan Kushnir sägs vara bakom rysk spam. Han var en känd mjukvaruingenjör som kunde utvecklas på detta område för länge. Tyvärr tog den här mannen en fel väg och fyllde internet med destruktiv och skadlig spam. Efter att ha kämpat sin regering av politiska skäl tog Kushnir en annan rutt och började använda sitt eget vapen - spam. Han gjorde den kloka användningen av e-postkampanjer och sålde aktier i Sophim. Den enda sak som stoppade den här dåliga mannen från att lyckas var Kansas, som krävde bevis på de transaktioner som gjordes. Den här mannen tros också vara bakom ryska spam-operationer som fokuserade på de politiska och sociala hoten.

Några av hans vänner hävdar att Kunshir alltid ville bli en framgångsrik mjukvaruutvecklare, precis som Bill Gates. Men han valde en annan väg och lyckades inte lyckas. Hans skrymmande antik och massor av skräppost ledde honom att sprida rädsla i sitt eget land, vilket resulterade i massor av kriser och till och med mord.

Ryska spam idag:

Kunshir har idag lämnat ett ständigt intryck på spammarna. Olika ryska skräppostmeddelanden pratar om de unika och innovativa systemen. Vissa av dem erbjuder produkter och tjänster till låga priser, medan de andra är inblandade i felaktiga varor och onlinespel. En av de främsta och mest framträdande formerna av spam är annonser av falska Rolex klockor.

Medan vissa användare kanske inte har hört talas om det eftersom de meddelanden som de får inte kan översättas till engelska, är de andra oroade över framtiden eftersom inkorgen är fylld med massor av spam-e-postmeddelanden. Så här håller du bort de e-postmeddelanden som innehåller främmande språk:

1. Du kan skapa separata länkar för det lagrade e-postmeddelandet.

2. Du ska ta bort e-postmeddelanden som raderas ut, lagras eller finns i mapparna.

3. Du ska överföra den till papperskorgen och radera den omedelbart.

Om du har fått många e-postmeddelanden kan du begränsa deras nummer och skicka resten till spammappen.

November 24, 2017
Är rysk spam det farligaste i världen? & Ndash; Svar genom Semalt
Reply