Back to Question Center
0

Expertråd från Semalt om hur man skyddar en WordPress-webbplats från cyberkriminella

1 answers:

WordPress-säkerhet heter ofta som "härdning". Även när du inte vet hur du ska förbättraDin webbplats trafik, det är viktigt att du säkerställer webbplatsens referenser. Det skulle inte vara fel att säga att miljoner till miljarder webbplatserdrivs av antingen Blogger eller WordPress.

Nik Chaykovskiy, The Semalt Senior Customer Success Manager, säger att WordPress är det mest kända och användarvänliga gränssnittet. Detta innehållshanteringssystem har gott omav fördelar och nackdelar. Om du till exempel inte håller dina lösenord säkra kan du förlora dina uppgifter och åtkomst till din webbplats.Här är några tips om hur du försvarar din WordPress-webbplats från hackare.

Säkerhetskopiera din webbplats ofta

Frekvensen av WordPress-säkerhetskopior är ett av de mest diskuterade ämnena idag.Det är viktigt att din WordPress-webbplats är korrekt säkerhetskopierad. Du borde göra det en eller två gånger per vecka för att vara säker på internet.Daglig säkerhetskopiering är dock starkt rekommenderad eftersom det skyddar din webbplats mot eventuella stöld och malwareattacker. Det finns gott omWordPress plugins som kan hjälpa dig med tillbaka, men BackupBuddy är en av de bästa. Det kostar dig inte mer än $ 100 och kan återställa dinhackad blogg eller hemsida på bara några sekunder. Redo! Backup är ett perfekt plugin för dem som letar efter gratis WordPress-programvara.Det här låter dig skapa en automatisk säkerhetskopiering, överföra dina filer till Dropbox och återställa dina data på nolltid..Det tredje alternativet är UpdraftPlus.Det är en interaktiv och användarvänlig backup plugin.

Inloggningsförsök

Från tid till annan försöker hackare att bryta dina WordPress-webbplatser genom att gissa dinlösenord. Det är därför du borde begränsa inloggningsförsök att vara säkra på internet. Som standard kan WordPress låta dig använda olika lösenord,som syftar till att hålla din information säker och säker. Du bör lägga till ett extra säkerhetslager på din webbplats genom att begränsa åtkomsten till två tilltre gånger. Om någon har försökt att logga in med fel lösenord kommer din webbplats att bli låst, men dess data kommer att förbli säkra. Det är enstort antal WordPress-plugins, t.ex. Limit Login-försök. Därmed kan du begränsa antalet misslyckade inloggningsförsök. Använda det här pluginet, dukan också blockera flera IP-adresser, men det är viktigt att du kommer ihåg ditt eget lösenord. Och om hackarna använder olika proxyer skulle det här pluginet varaBlockera dem automatiskt för att hålla din webbplats säker. Alla dess alternativ är anpassningsbara och användarvänliga. Du kan blockera en IP tillfälligt ellerpermanent.

Använd inte "admin" som ditt användarnamn

Ett av de största misstag man gör är att de använder "admin" som sitt användarnamn.Du borde inte göra det om du vill hålla din WordPress-webbplats säker och säker. Automatiserade bots har ofta tillgång till webbplatser som använder det här ordet och kangissa lösenord på nolltid. Det finns chanser att hackare kommer att utnyttja din hemliga information, webbplatsdata och andra saker som använder dettaAnvändarnamn. Om du vill hålla din webbplats säker, är det viktigt att du aldrig använder "admin" som ditt primära användarnamn. I stället borde duVälj ett användarnamn och lösenord, vilket är omöjligt att gissa av någon.

November 23, 2017
Expertråd från Semalt om hur man skyddar en WordPress-webbplats från cyberkriminella
Reply