Back to Question Center
0

Semal praxis: Katastrofala följder av nyckelordfyllning

1 answers:

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, säger att när det gäller att skriva SEO-vänliga artiklar anses nyckelordspackning ofta som ett viktigt element. Google, Bing och Yahoo tycker inte om det, och du bör inte överanvända nyckelord i ditt innehåll till varje pris. I de tidiga dagarna av SEO var sökordet fyllning något som brukade fungera bra och hjälpte webbansvariga att få bra rang i resultaten för sökmotorn . Idag har trenden förändrats av det hela, och du kan inte öka din ranking med sökordspackning. Dessutom kan Google straffa din webbplats och förbjuda den för en livstid om du lägger på artiklar med nyckelord.

Vad är fel med nyckelordet fyllning?

Det är säkert att säga att sökordet fyllning brukade vara en vit hatt SEO-teknik, men nu är det bara en svart hatt SEO strategi. Matt Cutts från Google säger att företaget försöker sitt bästa för att skilja mellan artiklar av hög kvalitet och lågkvalitativt innehåll. Någon som gör sökord fyllning eller använder alltför SEO tekniker kommer att behöva lida förr eller senare. Google letar alltid efter webbplatser som har utmärkt kvalitet och informativt innehåll. Företaget har ett par ingenjörer i sitt team som arbetar med att förhindra att nyckelordet fylls och kommer strax att straffa de webbplatser som är inblandade i denna fuska.

En av de grundläggande farorna är att Google kommer att sänka sidrankningen på din webbplats. Det finns chanser att det kommer att tas bort eller straffas i sökmotorns resultat. Det sägs att det inte finns någon användning att fokusera på massor av nyckelord. Istället bör du försöka upprätthålla kvaliteten på dina webbsidor och bara arbeta på nyckelord när de behövs.

En annan nackdel är att sökordet fylls kommer att ogillas av de flesta av dina kunder och besökare. Du bör inte glömma att de vill läsa engagerande, informativa och användbara saker. Om du har fyllt många sökord och kompromissat på kvaliteten, kan du inte uppfylla dina förväntningar och inte göra dina besökare till glada kunder.

Nyckelordsoptimering som fungerar:

Det är sant att använda nyckelord är väldigt viktigt, men du borde förstå skillnaden mellan användningen av nyckelord och sökordsstoppning. Låt mig här berätta att de är två olika SEO-metoder. Google sprickor ner på sökordet fyllning men älskar artiklarna som innehåller ordentligt och rimligt antal nyckelord.

Så, bör du tänka på dina nyckelord klokt och inte använda mycket av sökord och fraser i samma stycke. Du bör aldrig fokusera på SEO-robotar som indexerar webbplatser och tycker att det är tillförlitligt. Google har egna regler och regler, och varje webmaster måste följa dem om han eller hon vill uppnå de önskade resultaten.

Hur balanserar du dina sökord?

Förutom de väsentliga nyckelorden borde du aldrig använda de fraser som stör ditt flöde av ditt innehåll. Olika bloggare och webmaster fokuserar på nyckelord och fraser, men du borde bara hålla sökordets densitet från två till fyra procent. Du kan använda Googles synonymdatabas för att hålla dig uppdaterad om vad Google gillar mest och hur du kan öka din exponering på internet.

November 24, 2017
Semal praxis: Katastrofala följder av nyckelordfyllning
Reply