Back to Question Center
0

Semalt Expert beskriver WordPress Standard. Htaccess Rules

1 answers:

Nyligen har du kanske märkt en .htaccess-fil som finns i rotmappen på din WordPress-webbplats. I denna artikel kommer du att lära dig många orsaker till denna justering som fastställdes av en toppexpert från Semalt , Artem Abgarian.

Det finns många fall av hänskjutande spamattacker som äventyrar hur vår webbplats svarar i Google Analytics. Hänvisningsskräppost orsakar många falska webbbesök som påverkar kvaliteten på analysinformationen. Det finns några WordPress. Htaccess-regler som dikterar behörigheterna för aspekter som webbrobotar och bots. Majoriteten av webbplatsens värdtjänster använder Apache-servern. När en webbplats installeras i WordPress finns det några regler som det går in i .htaccess-filen. Det här objektet är filen som visas i rotkatalogen på din webbplats. Olika servrar har flera metoder för att göra anpassningar till permalinken. I vissa fall kör webmasters vissa koder som hjälper till att eliminera några av remissspammen.

WordPress .htaccess-regler

När en webbplatsinstallation pågår på WordPress visas de flesta viktiga aspekterna av standardinstallationen som kodlinjer. Runningkoder på din webbplats bör vara en process som sker med omsorg. I vissa fall kan hela webbplatsen inte svara. Om du inte är säker på vad du gör, kan du rådgöra med några SEO-organ eller kvalificerad personal för att förhindra skadliga effekter. Några av kodens rader som länkar till Apache.org inkluderar:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^ index \ .php $ - [L]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d

RewriteRule. /index.php [L]

# END WordPress

Omskrivningsregeln som finns i rotmappen ger ytterligare funktionalitet avseende prestationsalternativet på denna webbplats. Den här filen innehåller sökvägen till mappen där du installerar WordPress-mappen. Webbutvecklare använder den här länken för att hjälpa dem att utveckla effektiva åtgärder för att kontrollera behörigheter när de använder en webbplats. Till exempel kan en webbplats uppleva ett fel 404 när man försöker få åtkomst.

Den första och sista raden i denna kod innehåller en "#." Dessa bör tjäna syftet med kommentarer för att visa hur du åtkomst till .htaccess-filen. Några av fördelarna med WordPress. Htaccess-reglerna är att förhindra att Google Analytics hänvisar till spam-attacker. "Rewriterule" -direktiven kan hjälpa till att förhindra en bot från att komma åt index.php. Denna effekt är avgörande när det gäller att blockera falsk trafik som kan komma från domäner som hänvisar till spam.

Slutsats

Hänvisningsskräppost blir ett vanligt problem som påverkar företag och deras webbplatser. I vissa fall beror webbplatser med en Apache-server på en .htaccess-fil som finns i rotkatalogen på din webbplats. Den här funktionen är också standard för vanliga WordPress-webbplatser. Den här filen innehåller de regler som dikterar hur webbesök eller sökrobotar interagerar med din databas. Den här webbutvecklingsartikeln innehåller några av de tekniker som du kan använda för att göra anpassningar till ditt webbplatssvar. I vissa fall kan du blockera skadliga referensprogram. Fake trafik ska inte vara ett problem som påverkar din trafikinformation från Google Analytics. Några av

November 24, 2017
Semalt Expert beskriver WordPress Standard. Htaccess Rules
Reply