Back to Question Center
0

Semalt Expert definierar hur man blockerar oönskade annonser i alla appar

1 answers:

Ad blockeringstillägg som Adblock Plus är allmänt kända bland webmasters och bloggare, oavsett om de används för att döda irriterande och distraherande annonser eller minska hastigheten på din dator enhet. En av de betydande svagheterna är att tilläggen bara fungerar med webbläsarna när du inte uppdaterar dem i månader eller inte har installerat dem från de legitima källorna. Om du vill blockera reklam från vissa domäner över hela världen kan du enkelt redigera datorns värdfiler och stoppa webbläsaren, din iPhone eller ett annat program från att öppna annonserna för det aktuella företaget.

Igor Gamanenko, en ledande professionell från Semalt , förklarar här hur hela proceduren fungerar.

DNS betraktas som telefonboken på internet. Din dator eller bärbara dator använder två olika metoder för att hitta servern över nätverket. Först användes värdfilerna men nu blev filerna mer komplicerade på grund av University och DARPA-värdarna. Senare infördes DNA med ett syfte att göra uppslaget till tjänster för alla användare. Idag utför nästan alla operativsystem namn-till-IP-sökning genom att kontrollera värdfilerna. Om filen inte hittas skickar de DNA-frågor.

DNA har med tiden blivit ett allvarligt säkerhetsproblem på internet. Alla typer av maskiner som har möjlighet att ändra namn-till-IP-sökning kommer att lura ditt DNS-system för att tro på fjärrservrarna och SSL utan att låta dig veta något. SSL-certifikatets säkerhet säkerställer att din online shoppingupplevelse på DNA är säker och säker. Om du ändrar din ad-server till den lokala maskinen kan du enkelt utföra olika uppgifter på din enhet utan problem. Är det vad du verkligen vill göra? Några andra fördelar med detta system har diskuterats nedan.

1. Det kan påskynda internet eftersom standard kontrollerar den lokala värdfilen innan du använder DNA.

2. Det är användbart för alla typer av webbläsare och kan fungera för olika anpassade appar som RealPlayer, iTunes, Twitter och andra.

3. Det kan fungera på OS-nivåns upplösningsnivåer och har inget att göra med TCP- och UDP-trafiken.

4. Det är beroende av plattformen, MS Windows, OSX och Linux. Om systemet använder IP (internetprotokoll) kommer det definitivt att ha värdfilen någonstans.

5. Det kan stoppa annonsspårning, och värdfilen är en utmärkt källa till det. Om du inte vill spåras, kan du behöva använda bortkallnings cookies.

6. Det kan enkelt blockera skadlig kod och spionprogram. Om serverns plats läggs till i filen, ökar säkerheten på datorn och säkerställer utmärkt nätverksupplevelse.

Blockera värdfilen med gemenskap skapade filer:

Först och främst måste du hitta värdfilen som finns någonstans på din dator. Nästa uppgift är att blockera den här filen med community skapade filer. Om du inte har en värdfil kan du gå vidare utan att ändra den. Men om du har värdfilen ska du göra några säkerhetskopior för att se till att dina data inte går förlorade. Det finns inget behov av att skapa värdfilerna och lägga till flera annonsservrar, eftersom datorn fortfarande fungerar effektivt.

Slutlig anmärkning:

När du har blockerat någon webbplats med posten i din värdfil, är den precis som en atomvapen. Men det finns inget att oroa dig för eftersom du kan blockera den på datorn och stoppa den från att bli laddad.

November 24, 2017
Semalt Expert definierar hur man blockerar oönskade annonser i alla appar
Reply