Back to Question Center
0

Semalt Expert definierar världens topp 10 spammare 2017 för att du ska vara säker

1 answers:

Millioner av internetanvändare oroar sig för spam varje dag. För den välinformerade personen kontaktas varje ny e-post i inkorgen med försiktighet. Statistik visar att spam sprids huvudsakligen via e-post. I november 2016 svarade spammeddelanden för 61,66 procent av e-posttrafik över hela världen. Det betyder att 82 miljarder spam e-postmeddelanden cirkulerade världen per dag. Det kan chocka dig att cirka 80 procent av skräppost genereras av en liten grupp av hårdvariga spambanden.

Frank Abagnale, kundsucceschef för Semalt , beskriver världens topp 10 spammare år 2017 för att du ska vara säker.

1.Kanadianapotek

Canadian Pharmacy är förmodligen världens mest omfattande spamgenerator. Det antas vara baserat i Ukraina / Ryssland, och det använder olika botnettekniker och kinesisk webbhotell för att täppa till nätverk och sprida "pharma spam". I de miljoner spammar som skickas varje dag, kan Canadian Pharmacy sig som den bästa källan till smärtstillande medel och manliga förbättringsdroger.

2. Michael Boehm och Associates

Detta är en långvarig snöeskovsorganisation som arbetar under många olika enskilda och företagsnamn. Det använder ett brett utbud av billiga, automatiska domäner och VPS hosting IPs för att köra gigantiska volymer spam.

3. Yair Shalev (Kobeni Solutions)

Hardcore snowshoe spammer Kobeni Solutions är baserad i Florida och tros vara en partner i brottslighet av Darrin Wohl, en berömd ROKSO spammer. I 2014 var Yair Shalev beordrad att betala $ 350.000 i böter av Federal Trade Commission (FTC) i en kostym som kopplade honom till att skicka spam e-post till konsumenter under utbyggnaden av Obamacare. I e-postmeddelandena hade han varnat mottagarna att om de inte skulle klicka på den tillhandahållna länken omedelbart för att köpa en försäkringsplan skulle de bryta mot lagen.

4. Dante Jimenez of Aiming Invest

Denna spammare arbetar med några av de värsta botnetspammarna. Tillsammans med sina medarbetare använder Dante hackade servrar och falska värdrar i Östeuropa för att genomföra massiv botnetspammning.

5. Alvin Slocombe (Cyber ​​World Internet Services)

Alvin Slocombe spamar för närvarande ett antal alias, inklusive Brand 4 Marketing, Site Traffic Network, Ad Media Plus, eBox och RCM Delivery. Han har beskrivits som en" bulletproof spam host "av olika spamövervakningsplatser och byråer.

6. Michael Lindsay (iMedia Networks)

iMedia Networks är Lindsays erfarna värd för spammningsoperationer. Det serverar bulletproof hosting till populära ROKSO-listade cyberkriminella. Kunder av Lindsay och iMedia Networks använder botnetzombies och är värd för spam-nyttolast offshore. Denna spammare och hans gäng stjäl IP-adresser utrymme från företag under långa perioder och använda detta utrymme för att skräppost.

7. Petera Severa (Peter Levashov)

Denna ryska cyberkriminalitet är känd för att vara bland de längsta operationsspammarna. Hans specialisering är skriftlig och säljer skräppost och botnetåtkomst. Han är också misstänkt för att vara involverad i att skapa och släppa trojaner och virus. Severa har föreningar med många amerikanska och östra Europa botnetspammare. Han var en partner till Alan Ralsky, en dömd amerikansk spammare.

8. RR Media

Baserat och trodde att det körde från Huntington Beach, USA, är RR Media en högvolym spam värd som använder olika namn för att bedriva sin spam. Dina registrerade sjukdomar innefattar att skicka oönskade e-postmeddelanden till minderåriga som lockar dem till alkohol och spel.

9. Michael A. Persaud

Michael anklagades i februari i år efter att han befunnits vara förlovad med federalt trådbedrägeri genom sin spammningsoperation. Anklagelsen uppgav att denna spammare använde snöskospammning (med flera domäner och IP-adresser) för att skicka miljontals spam-e-postmeddelanden via minst 9 nätverk.

10. Yambo Financials

Denna otäcka spamorganisation behandlar nästan alla typer av spam. Det hackar i offentliga servrar, tar över dem och utnyttjar dem för att främja falsk mjukvara och medicinering och distribuera även barn-, incest- och djurpornografi. Den ukrainska spammaren påstår också att tillhandahålla "finansiella tjänster".

Med spridning av skräppost och spammare med hjälp av mer sofistikerade metoder som botnät måste varje internetanvändare vara mycket försiktig när den är online. Det är bra att utveckla och behålla en viss skepsis när du öppnar nya e-postmeddelanden eftersom majoriteten av skräppost skickas via e-post. Du vill inte bli offer för någon av ovanstående eller någon annan spammare.

November 24, 2017
Semalt Expert definierar världens topp 10 spammare 2017 för att du ska vara säker
Reply