Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hur blockerar du annonser i Android Apps, Spel och webbläsare

1 answers:

Annonser har blivit ett nödvändigt ont, och olika applikationer och webbplatser tillhandahåller gratis programvara, gratis innehåll och gratis tjänster eftersom annonsörer betalar dem. Således måste tjänsteleverantörerna betjäna annonser till sina besökare och generera intäkter för att hålla dem i näringslivet länge. De behöver också inkomster för hosting och domän tjänster samt för utveckling. Användare skörda fördelarna med att använda sina produkter gratis. Annonsplaceringar visar sig dock vara irriterande och bidrar till några inte så uppskattande användarupplevelser.

Här kommer Michael Brown, en topp professionell från Semalt Digital Services, att berätta för dig några metoder för att blockera annonser på din Android-enhet.

Du kan enkelt förhindra att ett stort antal annonser visas i dina spel och applikationer, såväl som dina webbläsare. Vi hoppas att dessa metoder kommer att fungera för både icke-rotade och rotade enheter, men innan vi börjar bör du ha File Manager som Astro File Manager. Vissa andra filhanterare kan också användas, men du bör försöka blockera annonser på dina egna risker. Vi är inte ansvariga för några biverkningar på din Android-enhet.

Metod # 1. Adblock Plus (ABP)

Med den här metoden kommer du att använda annonsblockerare (program) för att blockera alla annonser på din Android-enhet, t.ex. annonser som visas i olika spel och appar. Tack och lov finns det olika ad-blockerare för Android-användare och apputvecklare. De bästa är dock AdAway och Adblock Plus (ABP). Du kan installera något av dessa program baserat på dina krav och förväntningar. Om du vill blockera annonser med Adblock Plus, låt mig berätta att detta är ett open source-program och har alternativ för att tillåta de icke-påträngande annonserna. Denna metod är lämplig för både icke-rotad och rotad utrustning. Du kan enkelt installera appen blockerare på din enhet, men sidladdning krävs alltid eftersom Google nyligen tog bort alla blocken från Google Play Butik.

Metod # 2. Blockera annonserna med "hosts" -filen

Du kan enkelt blockera alla oönskade annonser med värdfilen. Med den här metoden kan du förhindra ett stort antal annonser på din Android-enhet och fungerar bara för rotade enheter. En värdfil är en vanlig fil i ditt operativsystem. När du vill starta en webbplats med värdnamnet söker operativsystemet den värdfilen för att utvärdera motsvarande IP-adress. Om det lyckas kommer den mappade IP-adressen att användas. Annars kommer DNS (Domain Name Service) att få en fråga om hur man hittar värdnamnens IP. Du kan enkelt konfigurera värdfilen. För detta bör du gå till MVP: erna i webbläsaren där en vanlig fil öppnas. Spara det på din dator och kopiera sedan värdfilen från den till din Android-enhet.

Glöm inte att ange sökvägen för filen. På din Android-enhet borde du öppna filhanteraren och kopiera värdfilen till den platsen.

Wrap Up

Det är sant att annonser är irriterande och irriterande, men de är ett bra sätt att veta om senaste produkter, tjänster, webbplatser och applikationer. Du bör låta icke-påträngande annonser visas för att få en uppfattning om vad som trender idag. Alternativt kan du använda de betalade apperna för att stoppa dessa annonser från att irritera dig på internet.

November 24, 2017
Semalt Expert: Hur blockerar du annonser i Android Apps, Spel och webbläsare
Reply