Back to Question Center
0

Semalt: Hur Blockera Referrer Spam - Tvingande tips att komma ihåg

1 answers:

Att driva en blogg eller en e-handelswebbplats är en berikande och givande upplevelse som erbjuder många möjligheter att växa företag och skapa möjligheter. Men flera idioter försöker förstöra nätbolagen och skapa hinder för alla utan någon särskild anledning. De vill inte göra någonting annat än att skapa en röra, och hänvisar spammare är en av dem. Det är säkert att säga att referensspammare och hackare är graffitiartisterna på internet som alltid försöker lämna analfabeterna online.

Om du granskar Google Analytics-kontot och ser en ökning av referenserna från de okända webbplatserna finns det risk att din webbplats har riktats och du måste vidta åtgärder så snart som möjligt. De webbplatser som skickar hänvisningsskräppost är hulfingtonpost.com, priceg.com cenoval.ru och bestwebsitesawards.com. Det kanske låter konstigt, men de flesta webmasters och bloggare har ingen aning om att deras webbplatser får falska åsikter, de flesta kommer från de webbplatser som vi just nämnde ovan.

Max Bell, kundsucceschefen för Semalt , ger här några sätt att blockera dessa webbplatser och stoppa sin trafik från att störa dina företag på internet.

Använd .htaccess-filen för att bekämpa referreringsspamfiler

Om din webbplats är värd via Apache webbserver, måste du uppdatera. htaccess-fil. Det bästa sättet är att blockera .htaccess-filen för att utesluta spammare och dåliga robotar. Du kan också omdirigera dem till Apache som kanske inte är lätt för dem att gissa.

Google Analytics-filter

I de flesta fall kommer inte spammarna och deras robotar att besöka din webbplats. Under sådana omständigheter bör du blockera dessa robotar och hämta dem till sina egna webbplatser genom att infoga specialkoderna i Google Analytics-kontot. Du kan även skapa filter i din Google Analytics-profil och det hjälper dig att förbättra kvaliteten på din trafik. Lyckligtvis erbjuder Google Analytics massor av verktyg för att eliminera spammarna från analysdata och rapporter. Den enda nackdelen med denna procedur är att den inte kommer att tillämpas på alla webbplatser samtidigt.

Konfigurera Bot Filtrering manuellt

Du kan manuellt konfigurera botfiltreringen. För detta bör du gå till ditt Google Analytics-konto och skapa det nya filtret. Välj alternativet Anpassad och sätt in den specifika koden i det.

Blockera Referrer spam-IP-adress

Du kan enkelt blockera IP-adresserna för skräppost. Jag gillar steget att blockera trafiken som kommer från de anonyma IP-erna. Du bör se till att spammarnas åtkomst nekas till din webbplats genom denna praxis.

Uteslutningslista för Google Analytics IP

Nästa steg är att se till att du har sparat listan med Google Analytics IP-uteslutning. Det är viktigt att komma ihåg att du inte kan få det bästa resultatet tills du inte har uteslutit den här listan. Google Analytics erbjuder ett stort antal alternativ för att utesluta listan och blockera IP-adresserna. Du kan enkelt välja och installera ett plugin på din webbplats, vilket garanterar fullständig säkerhet och skydd.

November 24, 2017
Semalt: Hur Blockera Referrer Spam - Tvingande tips att komma ihåg
Reply