Back to Question Center
0

Semalt - Hur man undviker eller tar bort Mac Defender Malware i Mac OS X v10.6 eller tidigare?

1 answers:

De senaste månaderna har phishing-bedrägerier riktat mot ett stort antal Mac- och Linux-enheter. Även användarna av legitima webbplatser klagar mycket om dessa bedrägerier. De säger ofta att deras datoranordningar är infekterade med virus och skadlig kod på nolltid. Offrena blir sedan ombedda att betala lösen innan de får tillgång till sina persondatorer. Det är också möjligt för dem att installera antivirusprogram som syftar till att skydda sina Mac-enheter från möjliga phishing och virusattacker. Ett antivirusprogram hjälper användarna att hålla sina kreditkortsnummer och bankkontouppgifter säkra. Det skyddar också i hög grad sina uppgifter från bedrägliga aktiviteter.

De mest kända verktygen är MacSecurity, MacDefender och MacProtector. Apple har också lanserat en rad program och gratis programvara som automatiskt skannar dina datorsystem och tar bort Mac Defender malware och dess varianter inom några minuter.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager Semalt , utarbetar några användbara tips om hur man skyddar ditt system mot skadlig kod.

Upplösning

Om du får något meddelande om skadlig kod och virus, är det bättre att installera en säkerhetsprogram eller ett antivirusprogram så tidigt som möjligt..Vi rekommenderar också att du slutar på Safari och andra liknande webbläsare eftersom de kan innehålla många virus och skadlig kod. I stället kan du använda antingen Google Chrome eller Firefox som är mycket bättre än andra webbläsare, vilket garanterar att ditt datorsystem sparas från eventuella hot. Om du vill prova något nytt är Force Quit en omfattande och fantastisk webbläsare.

Några av webbläsarna hämtar automatiskt och installerar konstiga filer och saker. De startar också en serie program som kan innehålla skadlig kod och virus. Således är det viktigt att du installerar flera skadliga program och program i datorn så tidigt som möjligt. Om det slutar fungera ska du avinstallera och avbryta abonnemanget. Under tiden borde du inte dela ditt användarnamn och lösenord med någon på internet. Ta bort alla program och program för att vara säker på webben. För detta bör du gå till hämtningsmappen och dra installationsprogrammet till papperskorgen. Töm papperskorgen inom några sekunder så att du inte möter några problem på internet.

Så här tar du bort virus och skadlig kod

Om du oavsiktligt har installerat skadlig kod på din dator skulle det vara bra att du inte anger ditt kreditkortsnummer och lösenord för någon, även när du känner personen. Det beror på att när du skriver in din information kan hackarna lära känna dem och stjäla informationen inom några sekunder. Det finns också chanser att de kommer att överföra dina pengar från en bank till en annan. Således kan du använda borttagningsstegen och stänga skanning Windows. Då ska du gå till verktygsfältet och starta aktivitetsfilen. Därefter ska du välja alternativet Processer från popup-fönstret och leta efter de appar som du vill avinstallera. De vanligaste och förnyade programmen är MacSecurity, MacProtector och MacDefender. När du väl valt någon av dessa appar, är nästa steg att klicka på Avsluta alternativet och starta om Windows. Du bör komma ihåg att Apple ger sina användare regelbundna säkerhetsuppdateringar. Så om du använder en Linux eller en Mac-enhet kan du dra nytta av de uppdateringarna.

November 23, 2017
Semalt - Hur man undviker eller tar bort Mac Defender Malware i Mac OS X v10.6 eller tidigare?
Reply