Back to Question Center
0

Semalt: SEO-vänligt innehåll som gör att Google Panda älskar dig!

1 answers:

Om du nyligen har optimerat en plattform och vill publicera något, notera att högkvalitativt och felfri innehåll kan öka din trovärdighet på internet. Du kommer att generera mycket trafik från både sociala medier och Google om ditt innehåll är upp till markeringen.

Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, tror att innehållskvaliteten är det viktigaste området att fokusera på om du vill undvika Google Panda-straff och sanktioner. Eftersom Panda är en del av Googles webbplatsalgoritm i 2017.

Fokusera på användaren:

Det är obligatoriskt att fokusera på användarna när det gäller innehåll och marknadsföring av sociala medier. Slutsatsen är att folk försöker publicera och främja innehåll av låg kvalitet, men du bör fokusera på att publicera toppklass och unika artiklar. I detta avseende borde alla webbansvariga och bloggare förstå några grundläggande aspekter om hur man uppfyller krav på webbinnehåll, eftersom luckan till framgång bara kan öppnas när de inte äventyrar innehållets kvalitet.

Skrivning av SEO-vänligt innehåll har blivit en nödvändighet i dessa dagar, och texten på dina webbsidor bör optimeras genom att använda ordentliga nyckelord och fraser.

Hur mycket text behöver vi skriva?

Du bör placera relevanta texter på sidorna för en bättre rangering i sökmotor . Det är säkert att säga att det inte finns någon optimal mängd text per artikel och det skiljer sig från ämne till ämne. Jag menar att typen av innehåll du skriver och ämnet du kommer att täcka avgör hur många ord som ska skrivas. Några av ämnena kan täckas med 300-400 ord medan de andra kräver att du skriver upp till 2000-3000 ord. SERP bestämmer också hur mycket text som krävs för en bättre rankning i sökmotorns resultat. I stället för att fokusera på mängden av innehållet i huvudinnehållet (MC), bör du fokusera på kvaliteten på innehållet och typen av artiklar som publiken gillar mest. Det finns ingen bestämd regel om hur många ord ska skrivas. Vissa sidor blir bättre rankade även med 50 ord, medan de andra måste imponera på Google med upp till 5000 ord.

John Mueller från Google säger att det inte finns något ordtal i minsta ord och fokus för innehållsförfattare borde vara på kvalitet snarare än kvantitet.

Hur många ord kan vi optimera?

Det beror också på några saker, till exempel, bör du vara uppmärksam på huvudvillkoren för din sida. Se till att det inte finns någon kopia och klistra in, och innehållet är upp till Googles normer. I den här situationen blir det enkelt för dig att optimera innehållet.

Undvik sökordsfyllning:

Keyword stuffing är emot Google och andra riktlinjer för sökmotorer! I stället för att fylla på så många sökord och fraser, bör du vara mycket uppmärksam på att tillhandahålla korrekt och kvalitativt innehåll. Keyword stuffing är processen att upprepa samma sökord eller fras igen och igen i ditt innehåll. Det anses vara en svart hatt SEO-teknik och strider mot Googles regler och regler.

Den första "användarupplevelse" -signalen du ska manipulera med är högkvalitativt innehåll och minimal användning av nyckelord. Du bör relatera ditt innehåll till nischen på din webbplats och se till att kvaliteten inte äventyras till någon kostnad, eftersom det kan hjälpa dig att överleva i Google-resultat.

November 24, 2017
Semalt: SEO-vänligt innehåll som gör att Google Panda älskar dig!
Reply