Back to Question Center
0

Semalt svar Varför sökordsfyllning leder till panda sanktioner

1 answers:

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, kommer att berätta hur man undviker att straffas av Google och så småningom få toppositioner i SERP.

Min webbplats straffades i augusti 2013 i datauppdateringen. Vid den tiden uppdaterades Hummingbird-uppdateringarna, och några andra webbplatser straffades också. Sedan dess har jag inte kunnat återfå rankningen i Googles sökning. Jag blev straffet i november 2013, men jag fick inte någon anmälan om spamåtgärder. Jag har aldrig gjort länkbyggnad och fokuserar alltid på att skriva kvalitetsartiklar.

Först kunde jag inte förstå varför min hemsida straffas. Senare kom jag till känna att Google visar hälften av mina sidors sidor med hjälp av sina algoritmer för sökmotor . Jag har haft stor användning av några av sökorden, och det är möjligt att sökordets fyllning ledde till att Google straffade min hemsida.

Det har nu visat sig att överdriven sökordspackning leder till Panda-straff, men det viktigaste du bör komma ihåg är att stoppa ett sökord eller en fras inte kommer att påverka din webbplats. Istället är fyllningen av flera sökord och fraser skadligt för dina webbsidor. Medan du skriver ett specifikt ämne kan du använda ett stort antal sökord och fraser, med tanke på att den passar din webbplats. Även överanvändningen av samma villkor är inte bra för din webbplats när du pratar om ett visst företag eller en produkt. Om du upprepar misstaget och sakerna i alla dina artiklar rider du en tiger!

Google har många problem med webbplatserna som helhet. När det ser ut på din webbplats och finner att olika ord har använts slumpmässigt kan det inte ge dig en bra rang. Påföljder på sökordet fylls på din webbplats. Ett av de bästa sätten att undvika detta problem är att titta på tätheten av nyckelord i Google Index-alternativet för ditt verktyg för webbansvariga. Det kommer att ge dig en inblick i vilka termer som är överanvända och hur man undviker dem.

Om du till exempel använder ordet "business" på alla dina sidor, bör du inte glömma att många webbplatser har använt detta ord i innehållet. Således kommer Google att överväga att du försöker lura sökmotorerna och kommer att införa påföljder på din webbplats.

Du kan hantera och kolla fyllt innehåll genom att testa URL-adressen med SEOBooks sökordstäthetsanalysator. Alternativt bör du hitta de bästa och bästa webbadresserna för ett visst sökord med hjälp av ett plugin.

Jag känner att en densitet på 3% eller högre kan orsaka problem för dig, eftersom Google kommer att anse att du fyller nyckelord och fraser. Istället borde du behålla sökordets densitet från 1% till 2,5%. Det är okej för SEO-ändamål och kommer inte att innebära några påföljder på din webbplats.

För varje artikel du skriver och publicerar, bör sökordets densitet vara runt 2,2% för en enda term. Som en helhet bör din webbplats engagera användarna via informativt och välskrivet innehåll. Det kommer att vara bra om läsarna får tillgång till användbara saker att läsa. Detta kommer till sist att förbättra användarupplevelsen, vilket leder till att du får mer trafik, fler aktier, massor av kommentarer och bättre rankningar.

November 24, 2017
Semalt svar Varför sökordsfyllning leder till panda sanktioner
Reply