Back to Question Center
0

Semaltips om hur man använder bildtexter, alt text och beskrivningar för att göra din online-verksamhet framgångsrik

1 answers:

När det gäller webbpublicering kan inte bildernas betydelse snubbed. Starta en online-kampanj, en extra minut av din tid kan ge dig riktiga besökare och ta tag i dina läsares uppmärksamhet helt och hållet. Att lägga till attraktiva bilder till ditt innehåll spelar en viktig roll för att öka användarens engagemang och erfarenheter. WordPress ger webbutgivare möjlighet att inkludera attraktiva bilder till innehållet. Också engagera publiken nog med hjälp av metadatabeskrivningar, bildtexter och bilder är av största vikt när det gäller webbpublicering. Här erbjuder Jason Adler, Semalt Customer Success Manager, dig att titta på följande WordPress-funktioner:

Bildtext

När det gäller webbpublicering visas bildtexter för det mesta exakt under bilder. Placeringen av en bildtext beror emellertid på det tema som en utgivare använder. Varje post skapat innebär en viss bildtext som ska skilja sig från de andra. När det gäller WordPress, läggs bildtexter med hjälp av kortnummer. Att flytta bilder med bildtexter i visuell redaktör är lite hektisk. För att flytta bildtexten måste du göra det från inbäddningskoden. Betydelsen av bildtexter kan inte ignoreras när det gäller webbpublicering. Notera att du kan använda HTML-länkar på dina WordPress-bildtexter som också är av största vikt.

Titel

En titel spelar en integrerad roll i innehållsmarknadsföring . Titeln definierar vad en bilaga innehåller. Som utgivare kan du använda titeln för att söka efter relevant information eller bilder i din galleriefiler. Använd de avancerade alternativen som ingår i bildinformationen för att lägga till titelattribut i bilder.

Alt Text

Alt Text är en annan bilaga detaljer som är mest underutilized av webbutgivare. Alt Attribut ska inte utnyttjas när det gäller marknadsföring av innehåll. Alt Text är den bifogade detaljer som visas när en bild inte öppnas. Här är regler som styr användningen av Alt Text på WordPress. Om bilden är fastsatt för dekorationsändamål kan alt taggen av bilden lämnas tom. Om bilden är bifogad för kommunikativa ändamål ska Alt Text beskriva innehållet som en utgivare publicerar.

Om en bild medförs i en länk, ska Alt Attribut beskriva länken Beskrivning som utgivare; beskrivning är den funktion som du aldrig bör missa att använda. Om en av dina potentiella besökare klickar på bilagan för bilagan, ska besökaren se din långa beskrivning och ditt tema. Utgivare som använder beskrivningen kan använda HTML-formatet och designa sina inlägg för enkel navigering. Effekter av metadata på webbpublicering Alt Attribut, bildtexter, beskrivningar och titlar är funktioner som oftast är underutiliserade av webbutgivare. Metadata förbättrar din webbkampanjens synlighet, förbättrar din erfarenhet och ökar engagemanget. Till exempel kan lägga till en WordPress-bild på Google göra dig rankad hög i algoritmerna. I gengäld kan lokala besökare nå ut på ditt företag effektivt. Förstå vikten av bifogade detaljer och hur WordPress använder metadata och bildtexter är en nödvändig förutsättning. Bilaga detaljer ignoreras också och används när det gäller webbpublicering. Ställ in alt attribut, metadata, bildtexter och beskrivningar korrekt för din bildkampanj för att öka användarnas upplevelse och engagemang

November 24, 2017
Semaltips om hur man använder bildtexter, alt text och beskrivningar för att göra din online-verksamhet framgångsrik
Reply